Categorieën
Nieuws

Iedereen telt mee!

“In het Nederland van de PvdA telt iedereen mee, wordt niemand aan zijn lot overgelaten en krijgt iedereen een eerlijke kans. Wij laten niemand in de kou staan, ook nu niet.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid. Door spaargeld te redden toen banken omvielen. Door tienduizenden mensen aan het werk te houden, nu overal banen op de tocht staan. En altijd, altijd eerlijk delen. Ook als we straks de rekening van de crisis betalen.

Het barst in dit land van het land. En elk talent moet de ruimte krijgen, waar je ouders ook vandaan komen, in welke buurt je ook geboren bent, omdat voor de Partij van de Arbeid niet je afkomst maar je toekomst telt.

Je school afmaken, een vak leren, is de beste manier op je kansen te benutten, om mee te doen. Want dat is wel de andere kant van het verhaal: wij verwachten dat iedereen die mee kan doen ook meedoet. Dat niemand langs de kant blijft staan. Omdat we iedereen nodig hebben. Omdat we weten dat een land waarin iedereen meetelt en iedereen meedoet tot veel meer in staat is.

In ons Nederland staan we niet tegenover maar naast elkaar. Krijgt iedereen gelijke kansen en voelt iedereen zich met elkaar verbonden. Omdat we samen sterker staan. Dat is goed voor onze economie, het maakt onze vrijheid groter en het maakt ons land een stuk prettiger om in te leven.”

Stem 3 maart PvdA.

Scheidingslijn