Categorieën
Nieuws

Voorbereiding campagne: 12 september is dichterbij dan het lijkt!

De verkiezingen voor de Tweede Kamer op 12 september lijken nog ver weg, maar als afdeling Enschede zijn we al begonnen met de eerste voorbereidingen voor de campagne. Die is net als bij alle andere verkiezingen van groot belang. 

Als PvdA moeten we het alternatieve geluid laten horen op het vorige kabinet en het “lente-akkoord” waarbij de burgers, ook de inwoners van Enschede, in de kou worden gezet met onnodig harde bezuinigingen. Dan is er maar één echte oppositiepartij die een goed alternatief kan bieden en die daar al voor het vallen van het kabinet mee kwam en dat is de PvdA.

Op dit moment richten wij ons voornamelijk op het werven van vrijwilligers die ons mee willen helpen met de voorbereiding en tijdens de campagne. We gaan werken aan het opbouwen van een enthousiaste en gezellige groep, zodat we dit ook kunnen uitstralen naar onze kiezers. We worden hierbij ondersteund door de landelijke PvdA met trainingen en materiaal.

Voelt u zich geroepen om mee te helpen aan de campagne om de PvdA de grootste partij te maken? Wilt u meedoen, op straat, bij activiteiten of in de organisatie? Neem dan contact op met ondergetekende. Want 12 september is dichterbij dan het lijkt!

Robbert-Jan Sanders, campagnecoördinator, rj.sanders@hotmail.com