Categorieën
Nieuws

Aviapartner operator voor Luchthaven Twente

Reggeborgh heeft overeenstemming met een luchthavenoperator

Aviapartner operator voor Luchthaven Twente

Enschede Airport Twente

De Reggeborgh groep van Dik Wessels heeft een intentieovereenkomst getekend met een luchthavenoperator, Aviapartner.

Aviapartner is een onderneming met een lange historie in de luchthavenindustrie en is actief op 30 luchthavens in Europa waar zij jaarlijks meer dan 60 miljoen passagiers afhandelen. De onderneming heeft een omzet van bijna € 400 miljoen en is één van de belangrijkste onafhankelijke afhandelaars in Nederland en werkzaam op Schiphol en Rotterdam-The Hague Airport.

Dik Wessels: “Wij zijn blij met deze samenwerking met een ondernemende partner die  veel luchthavenkennis bezit. Beide partijen zijn enthousiast over de mogelijkheden voor vliegveld Twente en willen er een unieke luchthaven van maken”.

ADT heeft het bericht van Reggeborgh positief ontvangen en ziet een unieke combinatie die voldoet aan de gestelde kwalificatie-eisen. Reggeborgh is een kapitaalkrachtige partij met veel ervaring op het gebied van het ontwikkelen van bedrijventerreinen en Aviapartner bezit de expertise om een luchthaven te exploiteren.

De voorzitter van het ADT bestuur, Peter den Oudsten, juicht deze stap in het proces toe. “De samenwerking tussen deze partijen onderstreept het vertrouwen van het bedrijfsleven in de potentie van Luchthaven Twente”.

De contractbesprekingen tussen ADT en het consortium lopen nog en zullen nog tijd vergen om alle openstaande punten af te handelen.

Persbericht 28 maart 2013
ADT & Reggeborgh