Categorieën
Nieuws

PvdA Kamerlid brengt werkbezoek aan MST

Op maandag 7 juni bracht Eelke van der Veen,lid van de Tweede Kamer voor de PvdA, een werkbezoek aan ons ziekenhuis. Van de plaatselijke PvdA namen Dennis Bouwman lid Gemeenteraad Enschede) , Niek Zwart (lid Provinciale Staten Overijssel), Jan Voogd (voorzitter werkgroep ruimtelijke ordening) en George Hanna (lid Gemeenteraad Enschede) deel aan het bezoek.

Het gezelschap werd ontvangen door Marianne Lensink, lid van de Raad van Bestuur van ons ziekenhuis. Als eerste onderdeel stond een rondleiding door het één jaar jonge Vrouw Kind Centrum op het programma. Aansluitend begaf het gezelschap zich naar de algemene Intensive Care; aansluitend liet traumachirurg Ralph de Wit het helidek zien. Aan het einde van het programma aan de Haaksbergerstraat is men allen op ziekenbezoek geweest bij Bert Hassink van de locale PvdA, die het werkbezoek mede had helpen organiseren. Bert Hassink was enkele dagen geleden ongelukkig ten val gekomen en was om die reden opgenomen in ons ziekenhuis. Namens de Raad van Bestuur en de PvdA delegatie werd hem een boeket bloemen overhandigd.

Daarna ging het gezelschap over de brug naar het Ariënsplein en werd na een korte rondleiding door de oudbouw stilgestaan bij de maquette van de nieuwbouw. Bestuursvoorzitter Herre Kingma en projectleider nieuwbouw Alp Buitelaar gaven uitleg over de voorgenomen nieuwbouw.

Tot slot van het programma werd Eelke van der Veen en de overige PvdA-ers een lunch aangeboden door de Raad van Bestuur.

Bron: http://www.mst.nl
Scheidingslijn