Categorieën
Nieuws

Twents biedt reizigers tot 2 januari 2011 vijf dagen lang gratis reizen aan

Lijn 8 van Twents rijdt in de spits regelmatig rechtstreeks heen en weer tussen Hengelo en Enschede. Om de snelle busverbinding zelf te ervaren, biedt Twents reizigers tot 2 januari 2011 vijf dagen lang gratis reizen aan.

Deze sneldienst rijdt in de spitsuren elk half uur en leent zich volgens woordvoerder Herman de Gooijer van Twents prima voor woon-werkverkeer. “De verbinding is uitermate geschikt voor automobilisten die hun auto op het P+R-terrein aan de Zuiderval in Enschede parkeren en vandaar naar het centrum van Enschede of het bedrijventerrein Westermaat in Hengelo willen reizen. Door gebruik te maken van lijn 8 wordt verkeersdrukte vermeden en is een parkeerplek zoeken niet nodig. Met lijn 8 kunnen met name inwoners van Hengelo Noord snel naar het centrum van Enschede reizen”, zegt De Gooijer.

De 5-dagenkaart, ook ‘gratis probeerkaart’ genoemd, kan worden aangevraagd op www.ervaarhetov.nl (klikken op ‘je werkdag begint met lijn 8″).

Actievoorwaarden
Je werkdag begint met lijn 8

1. Het kaartje “Je werkdag begint met lijn 8” geeft recht op 5 dagen gratis reizen op lijn 8 van Twents. Deze coupon is alleen geldig op lijn 8.

2. Maximaal 1 coupon per persoon per actieperiode .

3. U kunt de coupon aanvragen via de mail: info@ervaarhetov.nl.

4. De coupon wordt u binnen 2 werkdagen toegestuurd via de mail.

5. U dient het printen van de coupon zelf te verzorgen.

6. Deze actie is geldig t/m 2 januari 2011.

7. De actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen van Twents.

8. De coupon is niet inwisselbaar voor contant geld.
Scheidingslijn