Categorieën
Nieuws

Met rechts betaalt u de rekening

Met rechts betaalt u de rekening

Het moet eerlijker
Met dit rechtse kabinet betaalt u de rekening van de crisis. Huren stijgen, kinderopvang wordt onbetaalbaar en de zorg wordt minder en duurder. Dat zijn keuzes. Foute keuzes. Gewone gezinnen betalen de rekening terwijl rechts de rijken en hun villasubsidie ontziet.

Het moet eerlijker. Stem Partij van de Arbeid. Voor een land waar we de rekening eerlijk delen. Een land waar we banen scheppen in plaats van schrappen. Waar kinderopvang betaalbaar is en iedereen goede zorg kan krijgen. Een land waar we met respect met elkaar omgaan en mensen beoordelen op hun gedrag, niet op hun afkomst of geloof.

Daar staat de PvdA voor. Landelijk, maar ook in de provincies. Via het overzicht hieronder kun je het verkiezingsprogramma van de PvdA in de verschillend provincies zien

Verkiezingingsprogramma’s PvdA

 Drenthe  Noord-Brabant
 Friesland  Noord-Holland
 Flevoland  Overijssel
 Gelderland  Utrecht
Groningen  Zeeland
 Limburg  Zuid-Holland

Stem 2 maart PvdA Provinciale Staten Verkiezingen

Dick Buursink

Laat je stem niet verloren gaan en ga stemmen!

Hoe stem je?

Met je stempas en identiteitsbewijs kun je in je gemeente stemmen in een willekeurig stemlokaal. De stemlokalen zijn open op woensdag 2 maart 2011 van 7.30 tot 21.00 uur. Kun je zelf niet gaan stemmen, dan kan je iemand volmachten dat in jouw plaats te doen.
Je leest hier hoe >
Scheidingslijn