Categorieën
Nieuws

Draaiarmen aan de Knalhutteweg zijn geplaatstNaar aanleiding van mijn rondvraag over “verkeersonveilige situatie Knalhutteweg” heb ik op maandag 14 februari jl. een bevestiging ontvangen van wethouder Wallinga dat de nieuwe draaiarmen binnen 4 weken geplaatst zouden worden.

Vanmiddag reed ik langs de basisscholen; Drakensteyn, het Vastert en Godfried Bomans en zag dat de nieuwe draaiarmen geplaatst waren, keurig binnen de afgesproken tijd.

Een andere maatregel om de verkeersonveilige situatie te verbeteren was het onderzoeken van een zogenaamde “kiss and ride” zone. Daar hoop ik aanstaande dinsdag 15 maart – tijdens Stadsdeelcommissie Zuid – een antwoord op krijgen van wethouder Wallinga.

Artikel: “Draaiarmen worden binnen 4 weken geplaatst”

Beantwoording vragen PvdA “Knalhutteweg nog steeds onveilig”

Rondvraag “Verkeersonveilige situatie Knalhutteweg”

Scheidingslijn