Categorieën
Nieuws

Opening fietssnelweg F35, jij fietst toch ook mee?

Op 22 november vindt de officiële opening plaats van de fietssnelweg F35 tussen Enschede en Hengelo. Initiatiefnemers Regio Twente en de Twentse gemeenten zijn trots op dit eerste gemeentegrensoverschrijdende tracé. Om Twente kennis te laten maken met de F35 kan iedereen deelnemen aan de simulatiefietscompetitie die deze dag wordt georganiseerd. Zakelijk, scholier en/of fervent fietser, de F35 is voor iedereen bestemd. Schrijf je dus alvast in voor deelname en fiets op 22 november met vele anderen de F35!

Stap op één van de twee simulatiefietsen en leg het traject van het eerste tracé van de F35 zo snel mogelijk af. Tijdens de route, die nabij drie kilometer bedraagt, kom jij je tegenstander tegen, want deze fietst ten opzichte van jou de omgekeerde route. Degene die de snelste tijd neerzet, wacht een geweldige verrassing! Er zijn twee prijzen binnen te fietsen, namelijk een individuele- en bedrijfsprijs. Iedere deelnemer krijgt sowieso een handige set fietslampjes. Schrijf je alvast in voor deelname en wellicht word jij thuis en/of binnen je bedrijf bekend als de nieuwe Cadel Evans!

Datum:                 dinsdag 22 november 2011
Locatie:                IJsbaan Twente, Colosseum 90, 7521 PT Enschede
Tijd:                       08.00 – 15.00 uur

Volg ons ook via Twitter! @fietssnelwegf35

Schrijf je in op: www.fietssnelwegf35.nl

Scheidingslijn