Categorieën
Nieuws

Fractie start wijkspreekuren in stadsdeel Zuid en Noord

Vanaf 19 maart zal de PvdA in stadsdeel Zuid een wijkspreekuur houden voor de inwoners van de stad. Als gemeenteraadslid wil ik één dag voor de stadsdeelvergadering iedereen de kans geven zijn of haar zegje te doen over alles wat zich afspeelt in dit stadsdeel.

Of het nu gaat om verkeer, jongeren, huisvesting of veiligheid, iedereen kan gewoon binnenvallen tussen 13:00 en 14:30 uur in het Servicecentrum Zuid aan de Wesselerbrinklaan 102 (kamer 102). Geen formeel gedoe, maar ontspannen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Onderwerpen die niet kunnen wachten, zullen de volgende dag al onder de aandacht worden gebracht in de stadsdeelcommissie. Via een rondvraag kan daar meestal veel toelichting of verduidelijking worden verkregen.

Ideeën, vragen, problemen, klachten en alles daartussen horen we graag! De spreekuren staan overigens ook open voor ieder die over algemene zaken in Enschede van gedachten wil wisselen.

Met dit spreekuur geven wij ook invulling aan het voornemen van de nieuwe landelijke partijvoorzitter Hans Spekman om meer ombudswerk te verrichten. De wijkspreekuren in Enschede Zuid vinden plaats op de maandagen 19 maart, 23 april, 11 juni, 24 september en 19 november.

Ook in stadsdeel Noord zal ik een wijkspreekuur gaan houden, eveneens één dag voor de stadsdeelvergadering. U kunt daar terecht in het Servicecentrum Noord aan de Zaanstraat 12 (kamer 109) van 13:00 – 14:30 uur op de volgende maandagen: 26 maart, 7 mei, 18 juni, 8 oktober en 26 november.