Categorieën
Nieuws

Fietsenstalling Van Heekplein ontvangt 2 miljoenste bezoeker

Op donderdag 6 september werd de heer Frans Jaarsveld in het zonnetje gezet omdat hij de 2 miljoenste bezoeker was van de fietsenstalling aan het Van Heekplein. Uit handen van wethouder Hans van Agteren ontving hij een bos bloemen en een nieuwe fiets. Voorafgaand aan de overhandiging werden de aanwezigen vermaakt door een show van Patrick Smit, nederlands kampioen Trial Bike.

Bij deze gelegenheid werd ook website http://www.enschede.nl/fiets gelanceerd. Het is een website met heel veel informatie voor de fietsliefhebber over zaken als fietsroutes die er in Enschede zijn, plekken voor gratis en bewaakt stallen van de fietsen en werkzaamheden aan wegen.

Namens de PvdA heb ik de heer Jaarsveld van harte gefeliciteerd. Ik heb hem samen met zijn vrouw heel veel fietsplezier toegewenst in Enschede!