Categorieën
Nieuws

Maandag 7 oktober: wijkspreekuur PvdA in Enschede Noord

Op de dag voorafgaand aan de vergadering van stadsdeelcommissie Noord houdt de fractie een spreekuur voor wijkbewoners. Ieder kan zijn of haar zegje doen over alles wat zich afspeelt in dit stadsdeel. Ideeën, vragen, problemen, klachten en alles daartussen – het is allemaal welkom. Geen formeel gedoe, maar ontspannen onder het genot van een kopje koffie of thee. Onderwerpen die niet kunnen wachten, worden de volgende dag al onder de aandacht gebracht in de stadsdeelcommissie.

Het spreekuur staat ook open voor ieder die over algemene zaken in Enschede van gedachten wil wisselen.
Op maandag 7 oktober is dit wijkspreekuur weer, van 13.00 tot 14.30 u. in het Servicecentrum Noord, Zaanstraat 12 (kamer 5).

Ik ontvang u daar graag.